utorok 17. septembra 2013

Dámsky magazín - mužom vstup zakázaný




Ak si tento blog z nejakého dôvodu prečítajú aj členky nežnejšieho pohlavia, tak mám pre Vás zaujímavú radu, ktorá by sa mohla hodiť.  


Keď budete niekedy na výlete v zahraničí a v bare k Vám pribehne nejaký sympatický mladík, ktorý Vám vyzná lásku slovami „ Milujem ťa ako rozpad opčného prémia“. Tak je celkom dobrá voľba, nechať sa od neho pozvať na drink.

 Ak sa Vám to stane na východ od finančného raja, mali by ste byť opatrná. Mohlo by sa stať, že pôjde o človiečika, čo má rád short naked opcií. http://www.investopedia.com/terms/n/nakedoption.asp 


 Aby som predišiel prípadnému nedorozumeniu a nežiaducim predstavám, čo to znamená naked a ešte k tomu aj short. Tak poviem, že je to vypisovanie ( predávanie ) nekrytých opčných kontraktov. Z vysvetľovaním stratégie nemusíme strácať veľa času, dôležité je, čo to pre Váš potenciálny vzťah znamená. Môže to znamenať to, že partnera dlhé obdobie budete mať rada, ale raz za pár rokov príde situácia a Váš partner skončí úplne naked a bude to situácia, kedy sa Vám  to páčiť nebude.


Takže milé dámy, majte sa na pozore a buďte ostražité.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára